loader
Foto

BC Timişoara - Crvena Zvezda la TVR 3 şi TVR Timişoara

Meciul a putut fi urmărit în direct la TVR Timişoara, luni 7 septembrie de la ora 19.00, iar la TVR 3 de la ora 21.30, înregistrat.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Meciul este disponibil online pe TVR+.

Timişoara baschetbalistică începe noul sezon în forţă, cu un meci de gală în compania unui nume mare al sportului cu mingea la coş din Serbia.

Dragan Petricevici are ocazia de a testa potenţalul noii formule de echipă în faţa unei grupări de Euroligă.

Pe de o parte, interesul în jurul acestei confruntări e dat de cartea de vizită a adversarului: de-a lungul istoriei, Zvezda a câștigat de 16 ori titlul național și de opt ori cupa, iar în vara acestui an a întrerupt dominația de 13 ani a marii rivale, Partizan Belgrad, pe care a învins-o cu 3-0 la partide, în disputa pentru titlul din Serbia.

Pe de altă parte, pentru publicul timişorean, întâlnirea cu favoriţii va fi cu atât mai interesantă, cu cât noile achiziţii ale clubului alb-violet vor evolua, în premieră, în Sala „Constantin Jude”.

Meciul va putea fi urmărit, în direct, la TVR Timişoara, luni, 7 septembrie, de la ora 19 iar la TVR 3 de la ora 21,30, înregistrat.

 

16:00 Taina zilelor mari

*Studioul teritorial Tg.Mureş

* Învierea și învierile. De la axiomă la biruința lăuntrică

Invitat: preot lector universitar doctor Oliviu Botoi, consilier cultural al Arhiepiscopiei Alba Iuliei

Prezentator/moderator preot profesor doctor Ovidiu Bârsan.

Producător Petronela Moraru

16:55 Teleshopping-Publicitate

 
„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Pe „Drumul lui Leșe

Emisiunea „Drumul lui Leșe" aduce sâmbătă, 4 mai, pe TVR3 de la ora 21.00, o nouă ediție în care Grigore Leşe susține un dialog de împăcare și ...

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

 

#tvr3