loader
Foto

Galerie foto

Cap de afiș la "Tabăra Folk" de la Calafat

Luni, 19 noiembrie, de la ora 20:00 la TVR3 urmăriți o nouă  ediţie a emisiunii Cap de afiş, plină de muzică şi poezie. Îi puteţi asculta pe câţiva dintre invitaţii „Taberei Folk“ de la Calafat: trupa Clipa din Arad, Cristian Buică, Mircea Vancă, Emeric Imre şi Rosen Paskulov.

 

Cap de Afiş

„Asta-i muzica ce-mi place!“ este sloganul sub care s-a desfăşurat, în perioada 2-10 august, la Calafat, „Tabăra Folk“ – Festival Internaţional de Poezie şi Muzică Folk. Evenimentul a reunit, timp de o săptămână, pe malul Dunării, cei mai buni tineri cantautori din România, poeţi, jurnalişti, producători muzicali şi bloggeri. S-a cântat, s-a recitat, s-au lansat cărţi şi albume, totul într-o atmosferă unică.

În cadrul acestei ediții puteți urmării Trupa Clipa din Arad, Cristian Buică, Mircea Vancă, Emeric Imre şi Rosen Paskulov.

6:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor (R)

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

Transmisiune directă

(Reluare)

6:55 Imnul României

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Apa și creațiile ei unice în natură | VIDEO

Apa și creațiile ei unice în natură | VIDEO

publicat: sâmbătă, 11 mai 2024

O nouă ediție "Călător de Meserie" este difuzată vineri 10 mai, de la ora 18:20 pe TVR Târgu Mureș, sâmbătă 11 mai, de la ora 16:00, pe TVR 3.

Viitorul înseamnă educație: Provocări ale vieții de părinte, în „Lumea de aproape

Părinții și profesorii, aliați în creșterea copiilor, în fața provocărilor lumii de astăzi: o ediție a emisiunii „Lumea de aproape", cu mai multe ...

 

#tvr3