loader
Foto

Galerie foto

"Cap de Afiș": Tango Nuevo Quintet cântă Piazolla la festivalul Plai 2013

Festivalul Plai oferă în fiecare an un program muzical diversificat susţinut de artişti eminenţi, capabili să cucerească publicul.

 

Mimo Obradov
Cap de afiș

Aşa a fost şi concertul formaţiei timişorene Tango Nuevo Quintet, care, promovînd vraja muzicală a lui Astor Piazzola, a beneficiat de prezenţa pe scenă a solistei Marili Machado din Argentina.

Tangoul ca formă eminamente muzicală, dezbărată de elementele coregrafice specifice, a fost ridicat la rang de artă de către compozitorul argentinian Astor Piazzola.

Grupul timişorean Tango Nuevo Quintet a ales să promoveze acest gen prin interpretări rafinate şi elaborate.

Întîmplarea a făcut ca în perioada cînd a fost programat concertul lor în cadrul Festivalului Plai 2013, la Timişoara să fie prezentă solista Marili Machado, din Buenos Aires, Argentina. După cîteva repetiţii s-a conturat un program muzical deosebit, prezentat pe scena festivalului.

Concertul este difuzat în cadrul emisiunii "Cap de afiș" pe TVR 3 vineri 14.03.2014 de la ora 18.00 şi pe TVR Timişoara duminică 23.03.2014 de la ora 17.00.

(w882)

 

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3