loader
Foto

Librex 2016

TVR Iaşi ne-a adus o nouă ediţie a emisiunii "Cap de afiş".

 

Alex Vasiliu
Andreea Ştiliuc
Cap de afiș

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Primăvara cărţilor a început la Iaşi. Ispita de a te lăsa cucerit de Carte este irezistibilă. Prozatori, poeţi, critici literari, editori se întâlnesc zilele acestea în spaţiul imens de la Palas Mall. Lansări de carte, spectacole de teatru, conferinţe, programe muzicale - totul se va derula printre standurile cu cele mai noi apariţii editoriale.

Şi anul acesta, echipa TVR Iaşi este prezentă la"Librex". Astăzi, între orele 17:00 - 18:00, emisiunea "Cap de afiş" vă oferă informaţii, idei, opinii, imagini semnificative despre Sărbătoarea Cărţii. Oaspeţi de prestigiu din România şi din străinătate vor intra în dialog sau într-o polifonie a ideilor cu Andreea Ştiliuc şi Alex Vasiliu, realizatorii emisiunii.

Emisiunea "Cap de afiş" va putea fi urmărită în reluare seara, la ora 20:30, şi vineri dimineaţa, la ora 10:00, la TVR Iaşi, inclusiv pe TVR +.

Cap de afiş

Realizatori: Andreea Ştiliuc si Alex Vasiliu

TVR Iaşi: joi, 10 martie, ora 17.00

TVR3: marţi, 15 martie, ora 18.00

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

15:00 Cântec şi poveste

* Studioul teritorial Iaşi

* Festivalul ,,Pe obcina neamului” (II)

Producător Horia Gumeni

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Înscrierea copilului la creşă poate deveni un stres pentru părinţi | VIDEO

Care este calendarul pentru înscrierea copilului la creşă şi ce documente sunt necesare, am aflat la "Ziua bună de la Iași", ediția din 14 mai, ...

Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...

 

#tvr3