loader
Foto

Galerie foto

Caravana TVR 3 merge la Rânca

Duminică, 11 ianuarie, de la ora 17:00, la TVR Craiova şi TVR 3 v-au invitat în staţiunea Rânca, judeţul Gorj, la o nouă ediţie a emisiunii "Caravana TVR 3".

 

ALINA ŞERBAN
Caravana TVR3

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Duminică, de la ora 17:00, vă invităm la multă zăpadă, voie bună alături de Alina Șerban şi invitaţii săi.

Roberta Crintea, solistă la Ansamblul Folcloric "Doina Gorjului" asigură muzică populară, iar noi dăm startul primei lecţii de ski, la TVR Craiova dar şi TVR 3!

***

Emisiunea Caravana TVR 3 poate fi urmărită şi pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!


22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaților

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Înscrierea copilului la creşă poate deveni un stres pentru părinţi | VIDEO

Care este calendarul pentru înscrierea copilului la creşă şi ce documente sunt necesare, am aflat la "Ziua bună de la Iași", ediția din 14 mai, ...

Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...

 

#tvr3