loader
Foto

Concert BILL FRISELL la Gărâna Jazz Festival 2017

Bill Frisell a revenit după patru ani la Gărâna, secondat de basistul Tony Scherr şi percuţionistul Kenny Wollesen.

 

Mimo Obradov
Cap de afiș

Chitaristul şi compozitorul Bill Frisell (S.U.A.) este deţinător al unui premiu Grammy, preţuit în lumea muzicii bune ca un artist eclectic, multilateral, cu o deosebită abilitate de a se plimba prin mai multe genuri (uneori în cadrul aceleiaşi compoziţii).

El a revenit după patru ani la Gărâna, secondat de basistul Tony Scherr şi percuţionistul Kenny Wollesen.

Acest trio omogen cu multe concerte de succes la activ a încîntat şi de această dată publicul cu un repertoriu electric bine ales.

Emisiunea "Cap de Afiș" se difuzează pe TVR 3 joi, 22.03.2018, ora 20.00 (cu reluare vineri 23.03.2018 ora 14.00) iar pe TVR Timișoara sâmbătă 24.03.2018 de la ora 18.30 (cu reluare duminică 25.03.2018 de la ora 12.30).

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.

(w882)

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3