loader
Foto

Galerie foto

Concert de excepție Al Di Meola la "Cap de afiș"

Al Di Meola a susținut nu demult cel de-al treilea concert la Timișoara.

 

Mimo Obradov
Cap de afiș

Unul dintre cei mai buni chitarişti ai scenei muzicale contemporane, afirmat încă din 1971, cînd, împreună cu Paco De Lucia şi John McLaughlin a susţinut şi a înregistrat legendarul concert „Friday Night In San Francisco”, Al Di Meola a revenit pentru a treia oară la Timişoara.

Al Di Meola, muzician cu o carieră impresionantă şi cu o deschidere largă spre orizonturi muzicale diverse, uneori mai îndepărtate şi exotice, nu a pierdut entuziasmul specific tinereţii atunci cînd se află în faţa publicului.

Cu un nou program, în care a inclus şi interpretări în viziune proprie ale unor piese din repertoriul grupului The Beatles (datorită căruia a decis să devină chitarist), Al Di Meola a încîntat publicul timişorean care l-a îndrăgit încă de la prima întîlnire.

Concertul este difuzat în cadrul emisiunii "Cap de afiș" pe TVR 3 vineri 14.02.2014 de la ora 20.35 şi pe TVR Timişoara duminică 16.02.2014 de la ora 17.00.

(w882)

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3