loader
Foto

Craiova luptă pentru calificarea în semifinalele Ligii Balcanice la baschet

Miercuri seară, de la ora 20.30, telespectatorii TVR 3 au putut vedea partida de baschet Sigal Prishtina - SCMU Craiova, meci din Eurohold Balkan League.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Craiova a jucat miercuri, la Prishtina, cu Sigal, pentru calificarea în Semifinalele Ligii Balcanice, după ce, în tur, oltenii au pierdut la 4 puncte. Meciul comentat de Dragoş Cojocaru a putut fi urmărit în direct, pe 25 martie, de la ora 20.30, la TVR 3 şi online, pe TVR+.

În Bănie, baschetul se trăieşte la fel de intens ca şi fotbalul. E manşa secundă a sferturilor de finală din Liga Balcanică, după ce, pe 11 martie, Craiova a pierdut acasă (scor 73-77). Acum avea nevoie de un succes la 5 puncte pentru a se califica în semifinale. O asemenea victorie nu părea o misiune imposibilă pentru alb-albaştri, care sperau să scrie istorie în baschetul românesc.

Practic, a fost meciul anului pentru echipa din Bănie, care a ratat clasarea în primele opt formaţii din Liga Naţională de Baschet, implicit şi lupta pentru podium (Craiova a pierdut greu în ultima etapă din campionat, 99-104 cu Steaua, la Bucureşti). Sezonul modest din competiţia internă i-a motivat şi mai mult pe craioveni, care au vrut să dea lovitura la Prishtina în Liga Balcanică.

Partida a putut fi urmărită miercuri, 25 martie, de la ora 20.30, la TVR 3 şi online, pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

19:00 FestiVara

*Studioul teritorial Timişoara

*Producător Florin Mihoc

19:55 Rafinament plus

* Studioul teritorial Tg.Mures

* Rafinamentul este finețe, delicatețe, subtilitate a gustului și a simțirii.

Despre etichetă cu Andreea Ștefănescu, consilier internațional în protocol și etichetă

Producator Coralia Matea

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3