loader
Foto

Galerie foto

"Cu cărțile pe față" despre Teatrul Național din Craiova

Vineri 27 mai, de la ora 22:00 în premieră pe TVR3, v-am invitat la o discuție "Cu cărțile pe față" alături de directorul Teatrului Național din Craiova - Alexandru Boureanu.

 

Mirela Giodea
Cu cărțile pe față

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Invitatul Mirelei Giodea în platoul TVR Craiova este dl. ALEXANDRU BOUREANU – director Teatrul Național “Marin Sorescu” din Craiova.

Urmăriți o discuție despre proiectele Teatrului Național din Craiova, dar și despre cum a fost ediția a X-a a Festivalului Internațional Shakespeare desfășurat la Craiova în perioada 14 – 26 aprilie.

Alexandru Boureanu, are 40 de ani şi este profesor la Universitatea din Craiova, are două doctorate, unul pe teatru şi unul pe management. Predă management cultural, este expert membru în comisia de evaluare la Ministerul Culturii, a fost patru ani manager la Centrul Cultural Jean Bart din Tulcea. Din 2001 este membru UNITER.

8:50 Lumină din lumină

*Celebrări greco-catolice*Duminica Invierii Domnului

Transmisiune directă Blaj

9:55 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: sâmbătă, 04 mai 2024

Carmen Târnoveanu v-a așteptat alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Pe „Drumul lui Leșe

Emisiunea „Drumul lui Leșe" a adus sâmbătă, 4 mai, pe TVR 3 de la ora 21.00, o nouă ediție în care Grigore Leşe a susținut un dialog de împăcare ...

 

#tvr3