loader
Foto

Cum să ne creștem copiii frumos

Sâmbătă, 25 iunie, de la ora 09:00 la TVR3 în cadrul emisiunii "Spirit și Credință" Părintele Adrian Stănulică vă invită la un dialog despre copii și copilărie.

 

Spirit și credință

La Spirit și Credință vom vorbi despre copilărie, puritate, curățenie și fericire. Despre felul în care, noi adulții, putem să-i ajutăm pe copii și totodată să-i pregătim să crească frumos.

Părintele Adrian Stănulică va purta un dialog cu doi oameni care se preocupă în mod constant, atât în viața profesională, cât și în cea personală, de educația copiilor. Este vorba despre doamna Simona Tudoran - învățător la Colegiul Național Carol I, dar și psiholog și psihoterapeut, și părintele Marius Radu Bîrlădeanu - preot la Parohia "Rovine" din Craiova.

17:30 Lumea de aproape

*Studioul teritorial Craiova

* Casa amintirilor.

La granița dintre județele Gorj și Mehedinți, se află satul Negoești, locul în care s-a născut, trăiește și creează Nina Predescu.

Nina și-a transformat casa părintească într-un adăpost pentru sute de obiecte sau piese vestimentare autentice, pe care nici nu îndrăznim să le evaluăm.

Aici am trecut pragul unui adevărat muzeu, în care am regăsim o seamă de comori etnografice, adunate cu trudă de-a lungul anilor.

Producător Marga Bulugean

17:55 Teleshopping-Publicitate

 
„Caligula

În 1944, piesa de teatru „Caligula" a fost publicată la Gallimard. Această „tragedie a inteligenței” în patru acte are premiera pe 26 septembrie ...

De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: sâmbătă, 04 mai 2024

Carmen Târnoveanu v-a așteptat alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, ați putut urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale ...

 

#tvr3