loader
Foto

Dăruiește Românie!

Artişti, vedete, personalităţi ale vieţii româneşti vă împărtăşesc bucurii, emoţii şi trăiri, mărturisind propria povestea ca români, în fiecare zi de vineri, de la 21.30, la TVR Internaţional şi online pe TVR+.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu v-a prezentat vineri, 24 mai, o ediție specială dedicată Zilei Românilor de Pretutindeni.

Duminică, 26 mai, sunt sărbătoriţi românii din toate colţurile lumii.

De câte ori v-a măcinat dorul de casă, de cei dragi? De câte ori aţi privit spre ţara aceasta în care am fost aşezaţi, cu inima răvăşită de amintiri?

Sunt întrebări la care au răspuns cu sinceritate, invitaţii emisiunii: Corina Chiriac, Oana Sârbu, Flavius Teodosiu, Adrian Naidin, AG Weinberger, Ana Cebotari, Daniel Iordăchioaie.

***

Dăruieşte Românie! prezintă în fiecare vineri, de la ora 21.30, povestea românilor de pretutindeni, într-un format de divertisment pe care TVR Internaţional l-a pregătit pentru a ne bucura de cei 24 de ani de existenţă în viaţa românilor care trăiesc dincolo de graniţele României, fiind, în prezent, singurul canal de televiziune cu programe proprii, specifice pentru românii din străinătate.

(w882) carmen tar

Moderator:
Carmen Târnoveanu
Producător:
Dan Paul Ionescu
Coordonator proiect:
Cristina Leorenţ

0:00 Se întâmplă acum

Producător Miruna Moraru

1:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...