loader
Foto

Galerie foto

Despre asigurarea obligatorie a locuinței, la "Oltenia la zi"

Joi, 07 mai, de la ora 17:00, în direct, la TVR Craiova şi TVR3 s-a discutat despre asigurarile obligatorii pentru locuinţe în cadrul emisiunii "Oltenia la zi" cu Dana Preda.

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Asigurarea obligatorie a locuinței este obligatorie doar pentru unii! În județele Olteniei până la 31 martie au fost încheiate polițe de asigurarea locuinței  împotrivă dezastrelor în procente cuprinse între 8 % în Olt și 14% în Dolj. În localitățile rurale cei mai mulți oameni nu și-au asigurat casele, chiar și în comunele care anul trecut au fost inundate.

Discutăm despre aceste realități la emisiunea Oltenia la zi de joi 7 mai de la ora 17.00 în direct pe TVR 3, TVR Craiova și TVR PLUS.

În a doua parte a emisiunii discutăm cu specialiști în domeniu despre proiectul  de lege aflat în dezbatere publică până pe 20 mai care aduce modificări semnificative procedurilor de adopție a copiilor.

Urmăriți ediția de joi 7 mai a emisiunii în direct Oltenia la zi de la ora 17.00.

17:00 Vedere cu olteni

*Studioul teritorial Craiova

* Cu siguranță în Oltenia nu exista anonimi. Emisiunea este de oameni, fapte si intimplari deosebite, chestiuni culese direct de pe ulita care dau nastere la interpretari hilare. Cu cât este mai serios tratata problema, cu atat satira este mai accentuata.

Producător Doru Ciolacu

17:30 În prelungiri

*Studioul teritorial Timişoara

*Emisiunea prezintă actualitatea sportivă , problemele sportului din zonă, sportul de ieri şi de azi prin prezenţa în studio a unor personalităţi sportive în activitate sau unor foste glorii ale sportului, materiale filmate şi invitaţi despre ramuri sportive mai puţin cunoscute şi practicate.

Producător Florin Mihoc

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3