loader
Foto

Galerie foto

Discutăm cu directorul ABA Jiu în emisiunea "Oltenia la zi"

Joi, 12 februarie, de la ora 17:00, în direct la TVR Craiova şi TVR 3 v-am prezentat o nouă ediţie a emisiunii "Oltenia la zi" în care am discutat despre proiectul WATMAN pentru reducerea riscurilor de inundaţii.

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Autorităţile au găsit o soluţie de reducere a riscurilor de inundații! Prin proiectul Watman se vor investi peste 63 de milioane de euro într-un sistem modern de monitorizare și prognoză a debitelor. Am vorbit despre acest subiect cu directorul ABA Jiu în cadrul emisiunii în direct Oltenia la zi de joi 12 februarie de la ora 17.00.

Al doilea subiect al emisiunii v-a adus la cunoştinţă ultimele modificări ale codului rutier, care vor intră în vigoare din 14 februarie.Urmăriți emisiunea Oltenia la zi pentru a fi corect informați!

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

10:00 Din arhiva TVR

* Emisiunea vă invită să vă bucurați de o serie de întâlniri memorabile cu oameni excepţionali, oameni care au lăsat ceva în urma lor, în teatru, în artă, în literatură, în muzică, în toate domeniile culturale. Astfel, fiecare ediție a emisiunii vă aduce un strop de cultură, însă acel strop fără de care viaţa fiecăruia ar fi lipsită de substanţă. Şi nu în ultimul rând, cuprinde momente memorabile din Arhiva de Aur a Televiziunii Române, aceasta cutie cu amintiri unde timpul încetează să mai curgă.

*Editie speciala de Paste

Producător Irninis Miricioiu

10:55 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: sâmbătă, 04 mai 2024

Carmen Târnoveanu v-a așteptat alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Pe „Drumul lui Leșe

Emisiunea „Drumul lui Leșe" a adus sâmbătă, 4 mai, pe TVR 3 de la ora 21.00, o nouă ediție în care Grigore Leşe a susținut un dialog de împăcare ...

 

#tvr3