loader
Foto

Galerie foto

Duelul pentru promovare la fotbal Reşiţa – Timişoara, etapa pe autorităţi

Echipele din eşalonul secund la fotbal se pregătesc de faza playoff-ului, acolo unde se decide promovata seriei.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Dacă pentru Metalul Reşiţa ultima etapă a sezonului regulat e prilej de odihnă înaintea ultimelor bătălii, ACS Poli Timişoara, liderul la zi, are deplasare dificilă în fieful revelaţiei ultimelor etape, FC Olt.

În studioul emisiunii disputa se poartă la cel mai înalt nivel: primarul Timişoarei, Nicolae Robu şi cel al Reşiţei, Mihai Stepanescu.

Cunoscuţi drept cei mai fervenţi susţinători ai propriilor grupări fotbalistice, cei doi primari creionează strategiile pentru sezonul în desfăşurare, dar şi pentru viitor.

Chiar dacă formula de start s-a restrâns după surprinzătorea retragere a Farului Constanţa, Superliga de rugby debutează cu două superpartide: Timişoara Saracens RCM UVT- Steaua Bucureşti şi CSM Baia Mare- CSM Bucureşti.

Reveniţi cu noutăţi la toate nivelele, echipament, denumire şi lot, deţinătorii Cupei României revin pe Dan Păltinişanu în faţa propriilor fani.

Partea a doua a emisiunii îi aduce în studio pe Sosene Anesi, singurul All Blacks din lot, Valentin Popârlan, unul dintre Stejarii Timişoarei şi Attila Brosovszky, manager general.

Emisiunea "În prelungiri" se difuzează simultan pe TVR Timișoara și TVR3, în direct sâmbătă 28.03.2015 de la ora 17.00 şi în reluare duminică 29.03.2015 de la ora 1.45.

(w882)

6:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

Transmisiune directă

6:55 Imnul României

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3