loader
Foto

Gravuri semnate Rembrandt, la Cluj – false sau originale?

Controverse legate de o serie de gravuri semnate Rembrandt şi care vor fi expuse la Muzeul Etnografic al Transilvaniei: sunt ele sau nu sunt originale? Vom afla la “Regionalia”, 25 martie, ora 17:00, la TVR Cluj şi TVR 3.

 

În perioada 12 aprilie-8 iunie, Muzeul Etnografic al Transilvaniei găzduieşte Expoziţia “Rembrandt - apogeul artei gravurii”. Expoziţia aduce în atenţia publicului clujean 273 de gravuri ale celebrului artist olandez Rembrandt van Rijn. Dar, ce sunt, de fapt, gravurile lui Rembrandt care vor veni la Cluj? Sunt ele sau nu sunt originale? Vor răspunde invitații în platou - Tudor Sălăgean, directorul Muzeului Etnografic al Transilvaniei și expertul Radu Vasile.

Un grup de bloggeri pornesc în căutarea capitalei culturale perfecte. Vom afla de la ei care sunt criteriile pe care aceştia le consideră importante în această alegere.

E criză şi nu mai găsim soluţii? Celebrul coach Brain Tracy va oferi sfaturi utile pentru a trece cu bine peste criză şi ce va trebui să facem după ce trece ea.

Aşadar, producătorul Andrei Biro şi moderatoarea Elena Nicolae vă dau întâlnire la o nouă ediţie a emisiunii „Regionalia”, 25 martie, de la ora 17:00, la TVR Cluj şi TVR 3.

4:00 Toţi împreună (R)

*Studioul teritorial Cluj

*Emisiune în limba maghiară *Studioul teritorial Cluj

Producător Feketelaki Tibor

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3