loader
Foto

Galerie foto

Ediţie de Sărbătoare la "În prelungiri"

Ediţia de sâmbătă, 7 aprilie, e una specială nu doar pentru că e difuzată în preajma celei mai importante sărbători a creştinilor, Paştele, ci şi pentru că invitaţii sunt de ţinută.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

„Balul” îl deschide ca mai întotdeauna fotbalul, alături de fostul mare internaţional Iosif Rotariu, prezent în studioul de la Timişoara, vor interveni în dialoguri realizate de colegii noştri de la studiourile teritoriale, preşedintele Craiovei, Marcel Popescu şi finanţatorul Botoşaniului, Valeriu Iftime.(w500)

Liga Zimbrilor a luat pauză o săptămână după ce selecţionerul Xavi Pascual a convocat jucătorii de la echipa naţională pentru un stadiu de pregătire la Cluj. Despre şansele în confruntarea cu Macedonia din iunie, dar şi despre cel mai echilibrat sezon din competiţia internă vom discuta cu fostul internaţional Alin Şania, dar şi cu managerul sportiv al Politehnicii Timişoara, Dan Dumitru.

Selecţionerul naţionalei de futsal a României, Robert Lupu, vine În prelungiri cu portarul echipei reprezentative U19, Theodor Lungu, pentru a analiza dubla cu Olanda, a rememora succesul Informaticii Timişoara în Cupa României şi a anticipa finalul nebun de sezon din prima ligă de futsal.

Pe lângă reportajele speciale de Sărbătoare, fiecare moment al emisiunii e un prilej de a vă ura Paşte fericit!

Emisiunea este difuzată sâmbătă, 7 aprilie, de la ora 11.00 pe TVR 3, ora 13.00 la TVR HD , respectiv 15.30 la TVR Timişoara, precum şi online pe TVRplus.

(w882)

 

 

20:00 La sfatul popular

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

Transmisiune direct

21:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3