loader
Foto

Est Meridian – Prima zi de şcoală

Est Meridian este o nouă emisiune care se difuzează de luni până vineri, de la ora 17.00, la TVR Iaşi şi TVR 3. În cadrul primei ediţii, vă invităm să retrăiţi emoţiile din prima zi de şcoală.

 

Carmen Târnoveanu
Gabriel Rotaru

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Azi a sunat din nou clopoţelul! Echipa emisiunii Est Meridian vă invită să retrăiţi emoţiile din prima zi de şcoală, de la ora 17.00, pe TVR Iaşi şi TVR 3.

Cătălina Neghină şi Mara Suditu, două tinere cu “vechime” la Festivalul Internaţional de Muzică “Ti Amo”, vor fi alături de noi. Nu doar ca să ne cânte, ci şi ca să ne povestească despre vacanţa care a trecut şi şcoala care a început.

Ne vom alătura celor care au aplaudat sâmbătă echipa naţională de fotbal feminin, în meciul contra Spaniei. Deşi au pierdut, fetele au jucat frumos şi promit o partidă de excepţie miercuri, de la ora 17.00, în direct pe TVR Iaşi şi TVR 3, împotriva Estoniei.

Biblioteca Judeţeană “Gh. Asachi” din Iaşi a fost prezentă la Salonul Internaţional de Carte de la Chişinău, organizat chiar în Anul “Dumitru Matcovschi”. Cu atât mai importante sunt cele două distincţii cu care colectivul bibliotecii s-a întors de la Chişinău şi despre care vom vorbi cu poetul Valeriu Stancu.

Carmen Târnoveanu şi Gabi Rotaru vă aşteaptă de luni- vineri, de la ora 17.00, cu o sumedenie de noutăţi din zona Moldovei la Est Meridian.

 

Est Meridian

Realizatori: Carmen Târnoveanu şi Gabriel Rotaru

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

7:00 Telematinal

(I) (simultan TVR Moldova)

Moderatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminița Popa

Transmisiune directă

7:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 

Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii "Dăruiește Românie!" vă așteaptă  sâmbătă, 18 mai, de la ora 13:30, la TVR 3.

Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...

Porți deschise către performanță | VIDEO

La Universitatea tehnică din Iași începe o nouă etapă a programului european ”Ingenium”. Invitat în ediția din 16 mai, la "Ziua bună de la Iași" ...

 

#tvr3