loader
Foto

Eu sunt Raluca și în trei luni voi scăpa de 15 kg pentru totdeauna!

Am luat startul împreună cu Radu Bojan - antrenorul meu din cadrul SmartFit Studio Timișoara, Diana Amza - trainer-ul meu motivațional, Iren Alexoi- medicul meu nutriționist și o echipă de oameni extraordinari de la TVR Timișoara!

 

Iren Alexoi
Veronica Mihoc
Tableta de sănătate

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Din 8 aprilie am început primul meu cel mai extraordinar și mai ambițios proiect: transformarea mea și schimbarea stilului de viață!

De ce? Pentru că m-am hotărât să trec la acțiune, pentru că m-am decis în sfârșit să fac ceva pentru mine, pentru că nu mă mai suportam în vechea și încă actuala mea "uniformă", pentru că îmi doresc o viață de 5 *****, pentru că pot și merit! (Diana Amza, astăzi m-ai inspirat! )

Timp de trei luni îmi puteți urmări rezultatele în cadrul emisiunii Tableta de sănătate, campania VREAU SĂ SLĂBESC SĂNĂTOS!

Mulțumesc echipei care mă înțelege, mă susține și mă ajută!

Daca vrei să fii în contact cu ceea ce se întâmplă în cadrul programului VREAU SĂ SLĂBESC SĂNĂTOS, fie cu articole, testimoniale sau video-uri demonstrative, poți accesa site-ul www.timisoara.tvr.ro

Pe de altă parte, pagina de facebook a emisiunii, Tableta de sanatate Timisoara te ține la curent cu noutățile.

Emisiunea "Tableta de Sănătate" se difuzează pe TVR Timișoara sâmbăta de la ora 19:00 (cu reluare duminica de la ora 10:00) iar pe TVR 3 vinerea de la ora 16:00 (cu reluare lunea de la ora 10:00). Postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Prima parte a emisiunii este disponibilă mai jos:


0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 

Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii "Dăruiește Românie!" vă așteaptă  sâmbătă, 18 mai, de la ora 13:30, la TVR 3.

Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...

Porți deschise către performanță | VIDEO

La Universitatea tehnică din Iași începe o nouă etapă a programului european ”Ingenium”. Invitat în ediția din 16 mai, la "Ziua bună de la Iași" ...

 

#tvr3