loader
Foto

Festivalul Inimilor la "Cântec şi poveste"

În luna iulie, la Timişoara s-a desfăşurat cea de-a XXVI – a ediţie a Festivalului Inimilor, o manifestare devenită tradiţională în capitala Banatului şi dedicată eroilor Revoluţiei din 1989.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Sărbătoarea folclorului mondial de la Timişoara a adus şi în studioul timişorean al Televiziunii Române, frumuseţea şi autenticitatea folclorului popoarelor de pe 4 continente.

Ansamblurile ”Fundacio Columbia Folklore” – Columbia , Vargovcan” – Slovacia, ” Folklor Kurumu” – Turcia, ”Esbart Marboleny” – Spania”, “ORO” al Centrului Cultural al Studenților din Niş- Serbia, “University 2“ al Universității de Stat Ivane Javakhishvili din Tbilisi – Georgia, ”Ballet Folklorico del Norte ” – Mexic, “Cununița” şi “Fanfara din Bănia” – Caraş-Severin şi gazda Festivalului Inimilor – Ansamblul “Timişul” al Casei de Cultură din Timişoara s-au intrecut într-un adevărat spectacol de muzică, dans şi culoare!

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 23.07.2015 de la ora 20.00 iar pe TVR Timișoara duminică 26.07.2015 de la ora 19.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Cap de afiş (R)

*Lumina din lumina *Studioul teritorial Tg.Mures

* Concert coral cu acompaniament la pian si insertii teatrale (I)

Producător Petronela Moraru

(Reluare)
 
De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Cum ne hidratăm corect?

Cum ne hidratăm corect?

publicat: joi, 02 mai 2024

O nouă ediție "Ziua bună de la Iași" a fost difuzată joi, 2 mai, de la ora 9:00, la TVR Iași și TVR 3.

 

#tvr3