loader
Foto

FlashMob România 2015

De la poveștile de altă dată cu muschetari la campionii de astăzi ai scrimei.

 

Vasile Arhire
Arena

Ediţia Flash Mob Scrimă România 2015 este disponibilă online pe TVR+

Performerii scrimei românești în asalt.

Federația Română de Scrimă organizează în 11 orașe ale țării o amplă acțiune simultană de promovare a scrimei și de atragere a cât mai multor copii către acest sport. TVR 3 și studiourile teritoriale vă vor prezenta evenimentul „Flash Mob Scrimă România 2015” într-o amplă transmisiune multiplex din Iași, Timișoara, Cluj, Craiova şi Satu Mare joi, 17 septembrie, de la ora 17.00.

Timp de șaizeci de minute reporterii Studiourilor TVR din țară vor transmite pe canalul TVR 3 demonstrații de scrimă și interviuri ale unora dintre cei mai valoroși scrimeri români de ieri și de astăzi, campioni sau medaliați la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Europene.

Ana Maria Brânză, Tiberiu Dolniceanu, Simona Gherman, Mihai Covaliu, Anca Măroiu și alții vor face o pledoarie cu argumente televizate pentru acest frumos sport care a sporit prestigiul României în lume în ultimele șase decenii.

 

Flash Mob Scrimă România 2015

TVR 3:  joi, 17 septembrie, de la ora 17.00

18:00 Se întâmplă acum

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

Transmisiune directă

19:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Programe speciale de Paşte, la TVR

Programe speciale de Paşte, la TVR

publicat: luni, 29 aprilie 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Provocările antreprenorilor mureșeni | VIDEO

Provocările antreprenorilor mureșeni | VIDEO

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, la "Forum economic"  am urmărit o ediție despre provocările antreprenorilor mureșeni.

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

 

#tvr3