loader
Foto

Galerie foto

Foto club la şcoală

Pe vremuri fotografia devenise o curiozitate tehnică şi artistică atât de mare încât aproape că nu exista şcoală în care să nu existe un foto club al elevilor.

 

Constantin Mărăscu
Foto Show

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

A urmat declinul, iar acum, după ce aproape toată lumea are cu ce fotografia (telefoane mobile, camere de luat vederi, tablete, aparate de fotografiat), încep să ia fiinţă tot mai multe foto cluburi.

Din iniţiativa unui dascăl inimos pasionat de fotografie, Olivian Dulea, în comuna Lovrin, jud. Timiş, a luat fiinţă un foto club al elevilor din Liceul Tehnologic "Romulus Paraschivoiu".(w500)

După doar un an de existenţă, membrii foto clubului au reuşit performanţe remarcabile, pentru că nu numai că au deprins tainele fotografiei dar au şi imortalizat clipe importante din viaţa comunităţii. Apreciate mai întâi în cerc restrâns, acum au început să dea examene de maturitate şi în faţa specialiştilor.

Invitaţii acestei ediţii sunt prof. Olivian Dulea (care va vorbi despre necesitatea înfiinţării foto cluburilor în toate şcolile, pentru că prin fotografie se îmbogăţeşte şi spiritul copiilor) şi elevii Ciprian Borozoiu, Larisa Iacob şi Alexandra Sorinca. Ei vor comenta şi pe baza fotografiilor proprii dar şi pe baza fotogaleriei cuprinzătoare aparţinând colegilor lor de foto club.

Emisiunea "Foto Show" se difuzează pe TVR Timișoara joi 25.02.2016 de la ora 21.00 (cu reluare vineri 26.02.2016 de la ora 12.30) iar pe TVR3 sâmbătă 27.02.2016 de la ora 15.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

18:00 Tu votezi România

*Alegeri europarlamentare

*Dezbatere electorala

Producator Stefan Stanescu

Transmisiune directa

19:00 Tu votezi România

*Alegeri locale

*Dezbatere electorala

Producator Stefan Stanescu

Transmisiune directa

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Înscrierea copilului la creşă poate deveni un stres pentru părinţi | VIDEO

Care este calendarul pentru înscrierea copilului la creşă şi ce documente sunt necesare, am aflat la "Ziua bună de la Iași", ediția din 14 mai, ...

Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...

 

#tvr3