loader
Foto

Galerie foto

ICIM Goldis Arad, ultimul bal...

Echipa de baschet Universitatea Goldiș ICIM Arad parcurge unul din cele mai dificile momente din istoria sa.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

La Arad, baschetul feminin s-a identificat în ultimi 20 de ani cu performanţa şi lupta pentru trofee, palmaresul celei mai titrate echipe a ultimelor decenii fiind impresionant: 9 titluri de campioană, două cupe ale României şi trei Ligi ale Europei Centrale.

Acum, Universitatea Goldis ICIM parcurge unul din cele mai dificile momente din istoria sa, dar nu depune armele în ciuda problemelor financiare şi a perspectivei de a evolua în continuarea acestui sezon cu o formulă văduvită de principalele jucătoare.(w500)

Jasmin Gill a părăsit deja corabia înregimentându-se către campionatul Greciei, în vreme ce principala marcatoare a sezonului, Monique Reid, e cu bagajele la uşă.

Adversara în ultimul meci al anului este Sepsi Sfântu Gheorghe iar meciul cu vicecampioana României poate fi ultimul în actuala formula de echipă pentru galben-albastrele din oraşul de pe Mureș.

Vedem baschet în direct din Liga Naționala feminină: Universitatea Goldis ICIM Arad - Sepsi Sfantu Gheorghe, luni 28.12.2015, la TVR 3 şi TVR Timişoara de la ora 20.00.

Înregistrarea integrală a meciului este disponibilă mai jos.

Producția: Car TVR Timișoara. Comentatori: Florin Mihoc și Florin Cărăbaș.


 

20:00 Concert „Acelasi drum”

Concert „Acelasi drum” (I)* Studioul teritorial Iaşi

* Concert Corina Tepes si Costi Burlacu

Producător

21:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: sâmbătă, 04 mai 2024

Carmen Târnoveanu v-a așteptat alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Pe „Drumul lui Leșe

Emisiunea „Drumul lui Leșe" a adus sâmbătă, 4 mai, pe TVR 3 de la ora 21.00, o nouă ediție în care Grigore Leşe a susținut un dialog de împăcare ...

 

#tvr3