loader
Foto

Impact – Atenţie, se filmează!

Miercuri, 12 noiembrie, de la ora 17.00 la TVR Ia și şi TVR 3.

 

Maria Florea
IMPACT

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

După-amiaza de miercuri o petreceţi cu prietenii de la Iaşi care v-au pregătit numai subiecte de top.

Premiera unui film turnat la Roman, în regia italianului Carlo Fusco şi care îi are în distribuţie pe actorii Maia Morgenstern şi Dumitru Georgescu.

Specialiştii de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Iaşi sunt primii din ţară care au identificat prima persoană ce are o mutaţie genetică ce i-a cauzat o boală oncologică.

O tânără doctorandă de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară ne învaţă cum să ne amenajăm o gradină... pe acoperiş.

O provocare umanitară ce ne aminteşte că, măcar de sărbători, putem fi mai buni: câteva zeci de tineri au învăţat să confecţioneze obiecte din hârtie şi scotch pe care apoi le-au vândut pentru a face rost de banii necesari ridicării unei căsuţe. Este o locuinţă pentru o mamă singură care are în grijă 3 copii, dar care niciodată nu a cerut ajutorul cuiva. O campanie de susţinere pornită din Negreşti, Vaslui şi care a impresionat o ţară întreagă. 


Despre toate acestea, miercuri, de la ora 17.00, pe TVR Iaşi şi TVR 3, la Impact, cu Maria Florea.

 

Impact

Realizator: Maria Florea

 

TVR Iași și TVR3: miercuri, 12 noiembrie, ora 17.00.

0:00 În prelungiri (R)

*Studioul teritorial Timişoara

*Emisiunea prezintă actualitatea sportivă , problemele sportului din zonă, sportul de ieri şi de azi prin prezenţa în studio a unor personalităţi sportive în activitate sau unor foste glorii ale sportului, materiale filmate şi invitaţi despre ramuri sportive mai puţin cunoscute şi practicate.

Producător Florin Mihoc

(Reluare)

1:25 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
Corina şi Andrei Giurgiu, invitați la

O nouă ediție "familiON" este difuzată sâmbăta, 18 mai, de la ora 11:00 pe TVR 3 și de la ora 17:00 pe TVR Iași.

"Dăruiește Românie!", sâmbătă, la TVR 3

publicat: vineri, 17 mai 2024

Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii "Dăruiește Românie!" vă așteaptă  sâmbătă, 18 mai, de la ora 13:30, la TVR 3.

Ion Haiduc deschide noul sezon al emisiunii “Din Arhiva TVR”

Expresiv, carismatic și cu tolba plină de povești ca un haiduc adevărat ce este, actorul Ion Haiduc deschide seria emisiunilor “Din Arhiva TVR”, ...

 

#tvr3