loader
Foto

Integrarea studenților pe piața muncii | VIDEO

În ediția de vineri, 26 mai, a emisiunii „Forum economic” s-a discutat despre integrarea studenților pe piața muncii.

 

Andrada Gőrőg
Forum economic

.
Invitatul Andradei Gorog, Vasile-Daniel Ștefan, responsabil relații cu piața muncii la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade" din Tîrgu Mureș, a pus în discuție următoarele aspecte:

- importanța consilierii în procesul de orientare profesională a studenților;

- parteneriatele Universității cu mediul de afaceri și cu instituțiile publice pentru facilitarea accesului studenților pe piața muncii;

- evenimentele în care tinerii stau „Față în față cu angajatorii" și rolul acestor demersuri;

- stabilirea programelor de studii și a locurilor disponibile pentru studenți, în funcție de cererea de pe piața muncii.

(w882)

Emisiunea este difuzată:

Marți, 23 mai, de la ora 18:45, la TVR Tîrgu Mureș

Vineri, 26 mai, de la ora 16:00, pe TVR 3.

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
1:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 
România, în sezonul grevelor. Cum impactează economia?

Aceste întrebări și-au primit răspunsul în ediția emisiunii „Forum Economic”, marți, 6 iunie, de la ora 16.00, în direct la TVR3 și TVR Craiova.

Situațiile de criză

Situațiile de criză

publicat: marţi, 06 iunie 2023

Despre cum să gestionăm situațiile de criză în economie și finanțe aflăm în ediția emisiunii „Forum economic” de vineri, 9 iunie, de la ora ...

„Dăruiește Românie!”: O ediție specială la TVR 3

Carmen Târnoveanu v-a invitat luni, 5 iunie, de la 18.00, la TVR 3, să urmăriți emisiunea „Dăruiește Românie!” într-o ediție specială cu Dida ...