loader
Foto

La "Ediția de Vest" discutăm despre delincvența juvenilă

Violenţă, bravadă, huliganism. Presa este plină de astfel de exemple ale căror protagonişti sunt minorii.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Şase copii, cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, au încercuit un bărbat care trecea pe stradă. Unul dintre ei a scos un pistol şi l-a îndreptat înspre trecător.

Am încercat să aflăm ce se întâmplă cu tinerii din ziua de astăzi.

Sunt adolescenţii de astăzi diferiţi de cei de acum 25 de ani? Care sunt modelele pe care le urmează tinerii? De ce a devenit o mândrie să agresezi un profesor? Şi de ce postează adolescenţii pe net imagini indecente chiar cu ei?

Invitați în studio au fost comisar şef Florin Şerpe (comandantul Centrului de reeducare minori, Buziaş), Marcela Baş (Asociaţia părinţilor Timişoara) și Lucia Anucuţa (psiholog).

Emisiunea s-a difuzat în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3 luni 2.03.2015 la ora 17:00, cu reluare pe TVR3 marţi 4.03.2015 la ora 00:30.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.


2:00 Dăruieşte Românie! (R)

* Carmen Târnoveanu vă provoacă să dăruiți Românie, în fiecare Saptamana pe TVR 3.

Parada tuturor artiștilor români se vede acum la TVR 3, în emisiunea Dăruiește Românie! în care vom promova oamenii talentați ai României, de peste tot din țară și din străinătate.

Regizor tv Manuela Apostol

Moderator, producător Carmen Târnoveanu

(Reluare)

3:30 Din arhiva TVR (R)

*Best of

*Emisiunea "Din arhiva TVR" vă invită să vă bucurați de o serie de întâlniri memorabile cu oameni excepţionali, oameni care au lăsat ceva în urma lor, în teatru, în artă, în literatură, în muzică, în toate domeniile culturale.

Astfel, fiecare ediție a emisiunii vă aduce un strop de cultură, însă acel strop fără de care viaţa fiecăruia ar fi lipsită de substanţă. Şi nu în ultimul rând, cuprinde momente memorabile din Arhiva de Aur a Televiziunii Române, aceasta cutie cu amintiri unde timpul încetează să mai curgă.

*Maia Morgenstern (II)

Producător Irninis Miricioiu

(Reluare)
 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3