loader
Foto

La "Tableta de Sănătate" am discutat despre cum să fim sănătoși

La rubrica de nutriție am aflat ce nevoi se ascund în spatele poftelor.

 

Iren Alexoi
Veronica Mihoc
Tableta de sănătate

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Poftele pentru diverse alimente sunt semne ale organismului că îi lipsesc elemente esențiale pentru buna funcționare.

De la dorința de a mânca dulce sau foarte sărat, unele persoane reclamă reacții dintre cele mai ciudate, precum poftele de a consuma furnici sau chiar tencuială de pe pereți. Ce nevoi se ascund în spatele poftelor, aflați la rubrica de nutriție.

Medicul urolog Dan Țigăran ne avertizează în legătură cu durerile lombare. Acestea pot fi apanajul afecțiunilor coloanei vertebrale, dar de nenumărate ori pot ascunde boli grave de rinichi. Astfel, vizita la medicul urolog devine obligatorie.

Tot la "Tableta de Sănătate", descoperim care sunt cauzele apariției hipertensiunii arteriale și modalitățile prin care putem ține această afecțiune sub control, cu o incidență foarte mare în rândul populației.

Emisiunea "Tableta de Sănătate" se difuzează pe TVR Timișoara sâmbătă 10.01.2015 de la ora 19:00 (cu reluare duminică 11.01.2015 de la ora 10:00) iar pe TVR 3 vineri 9.01.2015 ora 19:00 (cu reluare luni 12.01.2015 de la ora 10:00).


22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaților

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Înscrierea copilului la creşă poate deveni un stres pentru părinţi | VIDEO

Care este calendarul pentru înscrierea copilului la creşă şi ce documente sunt necesare, am aflat la "Ziua bună de la Iași", ediția din 14 mai, ...

Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...

 

#tvr3