loader
Foto

Meciuri din SuperLiga de Rugby, transmise sâmbătă de TVR 2 şi TVR 3

Sâmbătă, 9 mai, cele mai importante meciuri din etapa a şaptea a SuperLigii Naţionale de Rugby pot fi urmărite în direct la TVR 2, TVR 3 şi pe TVR+.

 

Meciul CS Dinamo - CSA Steaua Bucureşti este transmis în direct la TVR 2, începând cu ora 11:00, iar întâlnirea dintre Timişoara Saracens RCM-UVT - CSM Ştiinţa Baia Mare este transmisă de TVR 3, de la 16:00.

Meciul dintre Dinamo şi Steaua va fi comentat de Dragoş Bocanaciu şi Alex Roman, iar comentariul meciului de la Timişoara va fi asigurat de Florin Mihoc.

 

În acest moment, clasamentul SuperLigii arată astfel:

Timişoara Saracens RCM-UVT: 20 de puncte

CSA Steaua Bucureşti: 16 puncte

CS Dinamo: 13 puncte

***

Meciurile pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.

16:30 Meseriasii

*Studioul teritorial Tg.Mures

*Emisiunea Meseriaşiii a descoperit în Transilvania câţiva meşteri curajoşi şi îndărătnici care continuă să lucreze ca odinioară.

Producător Vasile Braic

17:00 Vedere cu olteni

*Studioul teritorial Craiova

* Cu siguranță în Oltenia nu exista anonimi. Emisiunea este de oameni, fapte si intimplari deosebite, chestiuni culese direct de pe ulita care dau nastere la interpretari hilare. Cu cât este mai serios tratata problema, cu atat satira este mai accentuata.

Producător Doru Ciolacu

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3