loader
Foto

Meciuri din SuperLiga Naţională de Rugby, la TVR 2 şi TVR 3

Vineri, 29 mai, meciul CSM Olimpia Bucureşti - CS Dinamo a putut fi urmărit la TVR 3, începând cu ora 18:15, iar sâmbătă, 30 mai, de la ora 11:00, la TVR 2 a fost transmis în direct meciul CSM Ştiinţa Baia Mare - CSA Steaua Bucureşti.

 

Meciul CSM Olimpia Bucureşti - CS Dinamo este disponibil online pe TVR+

Meciul CSM Ştiinţa Baia Mare - CSA Steaua Bucureşti este disponibil online pe TVR+

Partida CSM Olimpia Bucureşti - CS Dinamo s-a jucat pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf, iar partida CSM Ştiinţa Baia Mare - CSA Steaua Bucureşti s-a desfăşurat pe Stadionul Lascăr Ghinet din Baia Mare. Comentariul a fost asigurat de Dragoş Bocanaciu şi Alex Roman.

Meciurile pot fi urmărite în direct şi pe TVR+. De asemenea, pe site-ul tvr.ro, fanii rugby-ului pot urmări, pe parcursul meciurilor, un flux video de la mini-camera arbitrului.

În cadrul transmisiunilor de rugby, Televiziunea Română oferă posibilitatea tehnică pentru un arbitru de a sta în carul de reportaj şi de a accesa reluările fazelor litigioase. Începând din luna mai a acestui an, camera arbitrului este utilizată la toate meciurile oficiale de rugby transmise de TVR. Cu mini-camera montată pe arbitru este posibilă o reluare suplimentară.

Dacă urmăriţi meciul transmis de TVR 2/TVR 3 la un televizor şi aveţi disponibil un calculator/laptop sau echipament de tip tabletă sau smartphone conectate la o reţea de internet, în paralel cu transmisia de televiziune veţi putea urmări şi imaginile de pe camera arbitrului.

În cazul în care urmăriţi meciul la un PC/laptop de pe www.tvrplus.ro veţi avea posibilitatea să vizionaţi pe site-ul tvr2.tvr.ro/ tvr3.tvr.ro imaginile de la camera arbitrului pe un ecran suplimentar conectat la ieşirea plăcii video a calculatorului sau pe un dispozitiv mobil conectat la internet.

(w882) Camera Arb

(w882) Camera Arb

(w882) Camera Arb

20:00 Din arhiva TVR

* Editie speciala de Paste

Producator Irninis Miricioiu

21:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: sâmbătă, 04 mai 2024

Carmen Târnoveanu v-a așteptat alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Pe „Drumul lui Leșe

Emisiunea „Drumul lui Leșe" a adus sâmbătă, 4 mai, pe TVR 3 de la ora 21.00, o nouă ediție în care Grigore Leşe a susținut un dialog de împăcare ...

 

#tvr3