loader
Foto

Misiune și slujire în Arhiepiscopia Craiovei

În cadrul ediției de sâmbătă, 21 februarie, a emisiunii "Spirit și Credință" vă propunem să cunoașteți mai bine activitatea bisericii.

 

Spirit și credință

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Adesea se vorbește, în spațiul social și mediatic, despre felul în care biserica își face simțită prezența în rândul oamenilor.

Biserica Ortodoxă Română are o activitate foarte frumoasă, fiind prezentă în viața credincioșilor săi în permanență, încercând să răspundă ori de câte ori este posibil nevoilor acestora.

La Spirit și Credință, vom vorbi despre misiunea și slujirea Bisericii din Oltenia. Împreună cu invitatul nostru vom sublinia câteva dintre cele mai importane repere din activitatea Arhiepiscopiei Craiovei în județele Dolj și Gorj  în anul 2014, dar, în același timp, vom vorbi despre Anul omagial al Misiunii Parohiei și Mănăstirii, așa cum a fost el declarat de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Partenerul de dialog al moderatorului, preot Adrian Stănulică, este părintele conferențiar universitar doctor PICU OCOLEANU, consilier administrativ în cadrul Arhiepiscopiei Craiovei.

Vă invităm sâmbătă, 21 februarie, de la ora 08:00 la TVR3 și online pe tvrplus.ro la o nouă ediție a emisiunii "Spirit și Credință".

11:00 Toţi împreună

*Emisiune în limba germană *Studioul teritorial Timişoara (55’)

Producător Daniel Spătaru

* Magazin interetnic în limbile minorităţilor (redifuzare)* Studioul teritorial Cluj

* Alte minorităţi/ Cluj (55’)-Interviu Alina Depner, referent cultural, Forumul German Democrat din Brasov

Retete ale comunitatii africane din Cluj-Napoca

Pregatiri pentru cosul traditional de Paste ale minoritatii germane din Romania

Producător Izabella Veibel

12:50 Teleshopping-Publicitate

 
De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: sâmbătă, 04 mai 2024

Carmen Târnoveanu v-a așteptat alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Pe „Drumul lui Leșe

Emisiunea „Drumul lui Leșe" a adus sâmbătă, 4 mai, pe TVR 3 de la ora 21.00, o nouă ediție în care Grigore Leşe a susținut un dialog de împăcare ...

 

#tvr3