loader
Foto

Noutățile din zona Moldovei, într-o nouă ediție „Regional Cafe”

Un vernisaj, o dezbatere culturală și un concurs de gimnastică aerobică se numără printre subiectele aduse în discuție de Mădălina Ținteia, gazda emisiunii „Regional Cafe”. Marți, 29 septembrie, de la ora 8:00, în direct la TVR 3, TVR Iași și pe TVR+.

 

Regional Cafe

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

În perioada 24 septembrie – 04 octombrie 2015, Fundația HECUBA în colaborare cu Centrul DIFAIN CSA, Primăria Municipiului Iași și Direcția de Asistență Comunitară Iași ne invită la vernisajul expoziției „Povestea mea”, realizată de copii care provin din familii monoparentale, cât și de copii cu părinții plecați la muncă în străinătate ce provin din medii defavorizate.

Tot în ediția Regional Cafe de la TVR Iași, Aurica Ichim, directorul Muzeului Unirii din Iași, ne poftește la o dezbatere pe tema „Monumentul - tradiție și viitor”.

Mai departe în emisiune, prof. univ. dr. Gheorghe Dumitrașcu ne explică implicațiile Directivei Europene privind obligativitatea montării de centrale termice în condensare, iar profesorul Bogdan Banta ne invită la cea de-a V-a ediție a concursului organizat de GIMNIS, singurul club de gimnastică aerobică din zona Moldovei.

 

 

16:00 Forum economic

*Studioul teritorial Tg.Mureş

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

*Provocările antreprenorilor, invitat Cosmin Pop, antreprenor

Producător Andrada Gorog

16:55 Teleshopping-Publicitate

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3