loader
Foto

Ofertă bogată de evenimente la "Cap de Afiş"

La TVR 3, în fiecare seară de la ora 23.00. Iată ce a pregătit pentru intervalul 6 - 10 noiembrie realizatorul şi producătorul Liana Gota de la TVR Cluj:

 

Emisiunea care vă prezintă spectacole, concerte sau festivaluri are şi în această săptămână o ofertă extrem de bogată şi de interesantă pentru toţi cei care urmăresc principalele evenimente muzicale şi pe cei mai reprezentativi muzicieni, sau personalităţi care participă.

Aşa cum v-aţi obişnuit, în fiecare seară, "Cap de afiş" vă prezintă, de la ora 23.00, de luni până vineri, principalele spectacole şi evenimente culturale ale - iar cele pregătite pentru intervalul 6 - 10 noiembrie, de realizatorul şi producătorul Liana Gota de la TVR Cluj, sunt:

Luni: Traviata de Giuseppe Verdi - operă în 3 acte. Deschiderea stagiunii 2016 – 2017 la Opera Naţională Română din Cluj cu opera La Traviata de Giuseppe Verdi. În regia lui Nadine Duffaut şi a echipei sale artistice sosite din Franţa pentru proiectul Ziua Internaţională a Muzicii a fost celebrată elegant. Se poate, deci, să vedem un Verdi pur. Şi simplu. Unde primează muzica şi sensul ei.

Marţi: Spectacolul în aer liber "La Operă" din piaţa Avram Iancu  a fost invitaţia Operei Naţionale Române din Cluj la spectacolele unei stagiuni  adresate publicului clujean şi nu numai. Asistăm, din nou, la o lecţie de muzică, predată în stradă.Pe dvs. vă aşteptăm în faţa ecranelor să ne confirmaţi dacă vă place...la Operă?

Miercuri: Tango simfonic. Şi-atât. Evoluția tânărului dirijor Vlad Agachi s-a produs sub ochii TVR 3 /TVR Cluj. Și-atât. La pupitrul orchestrei simfonice de Tineret "Notes&Ties"devenită apoi "Young Famous Orchestra". Și-atât. Urmărim în prolegomene parcursul lui Vlad Agachi la pupitrul orchestrei simfonice care l-a consacrat, pe scena de concerte clujeană Auditorium Maximum. Întrebare fără răspuns: Doar atât?

Joi: Opera « Boema » de G. Puccini la Opera Nationala din Cluj-Napoca. Spectacolul s-a desfasurat sub înaltul patronaj al Preşedinţiei României.

Vineri: Spectacolul AMADEUS - teatru muzical la Opera Naţională din Cluj, în regia lui Sorin Misirianţu. La umbra  lui Milos Forman şi inspirat de geniul de la Salzburg, regizorul Sorin Misirianţu, ne propune o parafrază la celebrul  scenariu  semnat de Peter Schaffer.

 

 

4:00 Toţi împreună (R)

*Studioul teritorial Cluj

*Emisiune în limba maghiară *Studioul teritorial Cluj

Producător Feketelaki Tibor

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3