loader
Foto

ONG-urile au nevoie de susţinere

ONG-urile care susţin sute de persoane cu dizabilităţi au probleme cu fondurile.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Şi asta de când primăria a schimbat modul de finanţare a serviciilor sociale furnizate de aceste organizaţii. Specialiştii în domeniu spun că s –ar putea ajunge la închiderea multor ong-uri şi astfel ar fi afectate sute de persoane.

Invitații emisiunii au fost Laila Onu (director fundatia Pentru Voi), Vasile Fekete Nagy (Serviciul de Ajutor Maltez România, filiala Timisoara), Laurenţiu Timiş (director executiv Isus Speranţa României) și Dan Diaconu (viceprimar Timişoara).

Emisiunea "Ediţia de Vest" s-a difuzat în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3, luni 11.04.2016, de la ora 17:00, cu reluare pe ambele canale marţi 12.04.2016 la ora 00:30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

11:00 Toţi împreună

* Studioul teritorial Timişoara/Craiova

*Magazin interetnic în limbile minorităţilor *Alte minorităţi

Producător Miodrag Obradov

12:50 Teleshopping-Publicitate

 
Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...

Porți deschise către performanță | VIDEO

La Universitatea tehnică din Iași începe o nouă etapă a programului european ”Ingenium”. Invitat în ediția din 16 mai, la "Ziua bună de la Iași" ...

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvr3