loader
Foto

„Pădurea trebuie cunoscută, înțeleasă și prețuită.”

Ghici cine vine la cină ... la acest sfârșit de weekend?

 

Vasile Arhire
Ghici cine vine la cină?

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

„Pădurea trebuie cunoscută, înțeleasă și prețuită.” Acesta este îndemnul unui important cercetător științific român, care și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în falnicii codri ai României studiind, evaluând și comparând diversele specii de arbori și fenomenele care au apărut în decursul existenței lor.

Cercetătorul din Câmpulung Moldovenesc spune că valoarea lemnului românesc era recunoscută din timpuri străvechi și că pădurile de aici au fost exploatate în permanență, dar astăzi, noi, ca beneficiari direcți, ar trebui să le protejăm mai mult.

Cum un om născut în Delta Dunării a devenit pasionat de munte și de silvicultură veți afla la ”Ghici cine vine la cină”.

 

Ghici cine vine la cină

Realizator: Vasile Arhire

TVR Iași: Sâmbătă, 24 octombrie 2015, ora 21.00

TVR 3: Duminică, 25 octombrie 2015, ora 21.00

2:05 Dăruieşte Românie! (R)

* Parada tuturor artiștilor români se vede acum la TVR 3, în emisiunea Dăruiește Românie! în care vom promova oamenii talentați ai României, de peste tot din țară și din străinătate.

Regizor tv Manuela Apostol

Moderator, producător Carmen Târnoveanu

(Reluare)

3:30 Din arhiva TVR (R)

*Best of

*Emisiunea vă invită să vă bucurați de o serie de întâlniri memorabile cu oameni excepţionali, oameni care au lăsat ceva în urma lor, în teatru, în artă, în literatură, în muzică, în toate domeniile culturale. Astfel, fiecare ediție a emisiunii vă aduce un strop de cultură, însă acel strop fără de care viaţa fiecăruia ar fi lipsită de substanţă. Şi nu în ultimul rând, cuprinde momente memorabile din Arhiva de Aur a Televiziunii Române, aceasta cutie cu amintiri unde timpul încetează să mai curgă.

*Sambata Pastelui

Producător Irninis Miricioiu

(Reluare)
 
De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: sâmbătă, 04 mai 2024

Carmen Târnoveanu v-a așteptat alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Pe „Drumul lui Leșe

Emisiunea „Drumul lui Leșe" a adus sâmbătă, 4 mai, pe TVR 3 de la ora 21.00, o nouă ediție în care Grigore Leşe a susținut un dialog de împăcare ...

 

#tvr3