loader
Foto

Galerie foto

Perspective pentru satul oltenesc

Sâmbătă, 28 februarie de la ora 13:00 la TVR Craiova vă așteptăm alături de Simona Carauleanu la o nouă ediție a emisiunii "Satul"

 

Simona Carauleanu
VIAȚA LA ȚARĂ

Oamenii din comunele  Grecești și Giurgita  au canalizare, școală nouă, un teren de sport aproape gata, și promovează tradițiile culturale .Toate acestea s-au făcut prin fonduri europene și alocări bugetare pe care primarii le-au făcut în sprijinul comunității locale.

Cum au fost posibile aceste realizări și care sunt planurile pe care primarii acestor localități le au pentru viitorul comunelor pe care le conduc, aflați sâmbătă 28 februarie, de la ora 13:00 în cadrul emisiunii "Satul" cu Simona Carauleanu.

Această ediție va fi difuzată și pe TVR3 sâmbătă, 07 martie, de la ora 7:00.

17:00 Regatul Sălbatic

*“Regatul Sălbatic” este locul comun, punctul de întâlnire a tuturor celor implicați activ în refacerea potențialului de regenerare a sălbăticiei naturale. Mai puțin confort pentru noi, mai mult loc pentru habitate sălbatice.

Producător Mihai Enea

17:30 Caravana TVR 3

*Studioul teritorial Cluj

* Academia Fortelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu, continuatoarea primei scoli militare de ofiteri din România, despre specificul acestei institutii de învătământ superior militar.

Prezentatori: Loredana Corchis, Ionel Lespuc, col. Cornel Mitut

Producător Luminita Purdea Cotutiu

Emisiune transmisa in regim de direct

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3