loader
Foto

Galerie foto

„Ping-pong” şi cu fotbal şi cu tenis de masă

După promovarea matematică şi obţinerea fără emoţii a licenţei pentru Liga 1, cea mai mare dintre problemele cu care se confruntă ACS Poli Timişoara pare să fie legată tocmai de sezonul ce se arată la orizont.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Cu autorităţi care ezită să numească un nou manager general după demisia lui Ioan Timofte şi cu mulţi dintre actualii jucători având o situaţie incertă la club, prim divizionara Timişoarei are nevoie urgentă de măsuri tocmai pentru a nu repeta situaţia din sezonul trecut.

Fostul internaţional şi jucător al lui Poli, Paul Codrea, vine "În prelungiri" alături de profesorul Jackie Ionescu pentru o analiză la rece a unei situaţii fierbinţi.

Campioana ediţiei trecute în Superliga de tenis de masă, ACS Dumbrăviţa a trecut în acest weekend în semifinalele competiţei naţionale de echipa din Bistriţa şi e în linie dreaptă pentru un nou triumf.

Mădălina Pauliuc şi Nicoleta Husar, antrenoarea lotului, vin în studio pentru un dialog deschis despre o disciplină a cărei popularitate poate fi mutată din zona sportului de plăcere în cea profesionistă.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 23.05.2015 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 24.05.2015 de la 1.45.

(w882)

 

22:00 Concert Extraordinar „ORIGINI”

(redifuzare) * Studioul teritorial Craiova

*Nicolae Botgros si Orchestra “Lautarii din Chisinau”

Invitați speciali: Ghigore Gherman, Olguța Berbec și Remus Novac, Mioara Velicu, Ionuț Fulea, Ion Paladi, Vlăduța Lupău, Niculina Stoican, Constantin Enceanu.

Producător Laura Constantinescu

0:00 Cântecul de acasă (R)

*Studioul teritorial Timisoara

*Duet popular-Zorica Savu și Raoul interpretează cântece de petrecere în cadrul unui spectacol cu public.

Producător Felicia Stoian

(Reluare)
 
De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: sâmbătă, 04 mai 2024

Carmen Târnoveanu v-a așteptat alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Pe „Drumul lui Leșe

Emisiunea „Drumul lui Leșe" a adus sâmbătă, 4 mai, pe TVR 3 de la ora 21.00, o nouă ediție în care Grigore Leşe a susținut un dialog de împăcare ...

 

#tvr3