loader
Foto

Galerie foto

Pregătiri pentru noul sezon la rugby și fotbal la "În Prelungiri"

Echipele reprezentative ale Timișoarei la fotbal și rugby pregătesc viitorul sezon competițional cu obiective și așteptări diferite.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Mult vehiculatele transferuri cu greutate la ACS Poli Timişoara se lasă aşteptate în vreme ce, deocamdată, conducerea tehnică s-a limitat la a căuta variante mai puţin sonore între jucători liberi de contract din ligile inferioare.

Cu gândul la cantonamentul din Antalia, Aurel Şunda şi compania îşi turează motoarele pentru etapele rămase din campionat acasă.

Călin Rosenblum, directorul sportiv al bănăţenilor vine În prelungiri cu noutăţile şi planurile de bătaie ale alb-negrilor alături de vicele Jackie Ionescu.

(w882)

Campionii României, rugbyştii de la RCM Timişoara au strigat adunarea pentru un nou sezon în care nu îşi pot propune ca obiectiv decât eventul, campionatul şi cupa.

Danie Devilliers, antrenorul sud-african al celei mai titrate echipe timişorene din ultimele decenii a pierdut dintre jucătorii cu care a luat titlul iar noile achiziţii vor trebui să convingă până la startul sezonului competiţional...

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 18.01 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 18.01 la ora 23.30 și luni 20.01 la ora 15.30.

(w882)

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3