loader
Foto

Galerie foto

Prima excursie a veteranilor munților în anul 2016

Duminică 7 februarie, de la ora 18:30, ați fost invitați la o nouă excursie de poveste alături de membrii Asociației Veteranmont România în cadrul emisiunii "La pas prin Oltenia" pe TVR3.

 

Roxana Mihai
La pas prin Oltenia

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Bine v-am găsit turiști de pretutindeni! Pregătiți-vă pentru o excursie de poveste alături de membrii Asociației Veteranmont România! La începutul acestui an au ajuns tocmai în județul Hunedoara.

Timp de trei zile i-am însoțit pe Valea Jiului, unde am ajuns până sus la Shiturile Locurele şi Poiana Pustnicului, ce aparțin de Sfânta Mănăstire Lainici, dar și la staţiunea turistică Straja, în inima Munţilor Vâlcan.

În tot acest timp picioruşele nu ne-au stat locului și, astfel, am avut timp să-i cunoaștem îndeaproape pe membrii Veteranmont România.

15:00 Cântec şi poveste

* Studioul teritorial Iaşi

* Festivalul ,,Pe obcina neamului” (II)

Producător Horia Gumeni

16:00 Forum economic

* Studioul teritorial Craiova

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Producător, moderator Luiza Paraschivu

Transmisiune directa

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Înscrierea copilului la creşă poate deveni un stres pentru părinţi | VIDEO

Care este calendarul pentru înscrierea copilului la creşă şi ce documente sunt necesare, am aflat la "Ziua bună de la Iași", ediția din 14 mai, ...

Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...

 

#tvr3