loader
Foto

RCM Timişoara a revenit pe Dan Păltinişanu la TVR Timişoara şi TVR 3

După jocul spectaculos la debutul într-un meci oficial pe Dan Păltinişanu, campionii României la rugby au revenit pe arena emblematică a urbei pentru duelul cu Steaua Bucureşti.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Meciul este disponibil online pe TVR+

Stări de spirit diametral opuse între combatante: în vreme ce RCM Timişoara vine după o remiză în fieful principalei contracandidate la titlu, CSM Baia Mare, bucureştenii au furnizat surpriza fiind depăşiţi în runda anterioară de ultima clasată, Dinamo.

Dincolo de lupta în plan sportiv, gazdele au mizat şi pe succesul reţetei ce-şi propune să statornicească această disciplină în chiar templul fotbalului, un public frenetic şi entuziast.

Cu cele 24 de titluri de campioană până acum şi cu un brand puternic, Steaua Bucureşti pare adversarul ideal indiferent de poziţia actuală din clasamentul Superligii.

RCM Timişoara- Steaua Bucureşti s-a văzut în direct şi în exclusivitate la TVR 3 şi TVR Timişoara sâmbătă, 31 mai, de la ora 20.00.

14:00 Tableta de sănătate

*Studioul teritorial Iaşi

* Medici de diferite specialități vin în studioul TVR Iași cu cele mai bune indicații și recomandări, temele alese fiind întotdeauna de actualitate. În plus, în această emisiune promovăm reușitele medicale din zona Moldovei, un stil de viață echilibrat și importanța prevenției.

*Transplantul hepatic

Producător Claudia Dănăilă

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Pe „Drumul lui Leșe

Emisiunea „Drumul lui Leșe" aduce sâmbătă, 4 mai, pe TVR3 de la ora 21.00, o nouă ediție în care Grigore Leşe susține un dialog de împăcare și ...

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

 

#tvr3