loader
Foto

Galerie foto

Reghecampf și Ana Maria Prodan sunt interesaţi de ACS Poli

Dar primarul Nicolae Robu exclude o despărțire de Dan Alexa.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Nicolae Robu, primarul Timișoarei,  a negat sosirea ca antrenor la ACS Poli a lui Laurenţiu Reghecampf într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii “În prelungiri” de la TVR Timișoara.

Nicolae Robu a admis ca fostul tehnician al Stelei şi soţia sa s-au arătat interesaţi de o colaborare cu gruparea banaţeană.

Edilul l-a confirmat însă în funcţie încă o dată, în direct, pe actualul antrenor Dan Alexa şi a mai precizat că doar un post cheie în organigrama clubului este neocupat: cel de manager general. De asemenea este deschisă oricând poziția pentru un eventual finanţator.

Dacă pentru desemnarea managerului general s-a fixat un termen pentru săptămâna viitoare, pentru poziția de finanțator primarul a adăugat că nu are încă o soluţie viabilă.

Managerul general ar trebui să depună un CV dar şi un plan managerial la club şi nu va primi salarii sau prime consistente decât dacă Timişoara va obţine titlul de campioană a României.

Înregistrarea întregii emisiuni este disponibilă pe TVR+ (intervenția primarului Nicolae Robu începe la minutul 10,14).

Profesorul Jackie Ionescu a declarat că, deşi orice variantă pare posibilă, este inadmisibil ca nume precum Iosif Rotariu sau Paul Codrea să nu facă parte din “proiectul ACS Poli”.

La rândul său, prezent în studioul emisiunii, fostul antrenor de la echipa suporterilor ASU Politehnica, Paul Codrea a recunoscut că ar accepta oricând o funcţie la ACS Poli.

Emisiunea "În Prelungiri" a fost transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 23.05.2015 de la ora 17.00 și este redifuzată pe ambele canale duminică 24.05.2015 de la 1.45.

(w882)

 

13:30 Vine Cluju’ pe la noi

* Studioul teritorial Cluj

* Aceasta editie de sarbatoare a emisiunii "Vine Cluju’ pe la noi!" reprezintă o călătorie captivantă prin bogătia, autenticitatea si diversitatea cantecului romanesc.

Prezentator şi realizator Sergiu Vitalian Vaida

Producători: Radu Anghel, Radu Puşcaş

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: sâmbătă, 04 mai 2024

Carmen Târnoveanu v-a așteptat alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Pe „Drumul lui Leșe

Emisiunea „Drumul lui Leșe" a adus sâmbătă, 4 mai, pe TVR 3 de la ora 21.00, o nouă ediție în care Grigore Leşe a susținut un dialog de împăcare ...

 

#tvr3