loader
Foto

„Regional Café” de la Iaşi

Marţi, de la ora 8:00, Steliana Orăşanu ne-a oferit o cafea regională.

 

Steliana Orăşanu
REGIONAL CAFE

Ediția din 23 februarie este disponibilă online pe TVR+.

Ne pregătim pentru o nouă ediţie „British Documentary” organizată de British Council România, filiala Iaşi. Evenimentul are loc în perioada 25 februarie – 21 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, în sala Studio a TVR Iaşi. Tot atunci vor fi proiectate şi documentare TVR Iaşi. Detalii despre program aflăm de la Elena Crăciun, coordonator al proiectului.

Vasile Arhire, jurnalist senior TVR Iaşi, se află în Budapesta la Campionatul European de Tir. Aflăm noutăţile de acolo prin intermediul unui apel telefonic.

În perioada 16-18 februarie, mai multe producţii TVR Iaşi au fost proiectate la Lyon, la invitaţia Consulatului General al României. În faţa publicului au fost prezentate documentarele TVR Iaşi: „Parisul lui Matei” şi „Vişniec, rege la Avignon”. Filmele sunt semnate de Andreea Ştiliuc (realizator), Relu Tabără (imagine) şi Dragoş Brehnescu (montaj). De asemenea, au fost proiectate patru filme despre Iaşi, semnate de echipele europene participante la proiectul „Ia’şi Descoperă”. Andreea Ştiliuc, jurnalist TVR Iaşi, şi Relu Tabără, cameraman, ne aduc veşti de la Lyon.

„Regional Café”, de la ora 8.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi.

Realizator: Gabriel Rotaru

Prezintă: Steliana Orăşanu

2:00 Tableta de sănătate

*Studioul teritorial Cluj

*Emisiune dedicată informaţiei şi educaţiei unui spectru larg de telespectatori având în vedere însăşi sintagma ce dă titlul. Subiectul fiecărei emisiuni este astfel conceput încât să satisfacă, pe cât posibil, toate gusturile în materie de informaţie medicală şi, în acelaşi timp, să transmită ”în direct” un mesaj puternic privind stilul de viaţă sănătos prin dietă, exerciţiu fizic, echilibru mental şi spiritual. În fapt, este vorba despre o scurtă incursiune în secretele unei afecţiuni, desecretizate cu ajutorul unui invitat de marcă.

Prezintă Corina Ionuţ

Producător Adriana Vitan

2:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Înscrierea copilului la creşă poate deveni un stres pentru părinţi | VIDEO

Care este calendarul pentru înscrierea copilului la creşă şi ce documente sunt necesare, am aflat la "Ziua bună de la Iași", ediția din 14 mai, ...

Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...

 

#tvr3