loader
Foto

Regional Cafe - 18 februarie 2014

Dimineața zilei de marți începe cu echipa TVR Iași. Steliana și Andrei vă așteaptă cu drag și pe TVR 3 la o nouă ediție de Regional Cafe.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
REGIONAL CAFE

Facem gimnastică în direct. Aceasta este provocarea la care răspundem cu drag. Constanța Țurcanu, antrenor personal, ne propune câteva exerciții pentru a începe ziua în forță.

Comuna-muzeu Ciocăneşti a fost desemnată “Satul Cultural al României” în 2014. Radu Ciocan, primarul comunei Ciocănești, vine în studioul nostru cu mai multe detalii.

La Vatra Dornei se dă startul Cupei Mondiale de Sanie. Vasile Arhire, jurnalist senior TVR Iași, ne oferă toate motivele pentru a ajunge la această competiție.

Corina Ștefan, managerul pianistului Bogdan Ota, ne va vorbi despre cele două concerte pe care artistul le va susține la Iași spre finalul lunii februarie.

Cum se vede „Copilăria la țară” aflăm din expoziția cu același nume ce poate fi văzută la Institutul Francez Iași. Adrian Ardeleanu – directorul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Iaşi ajunge la Regional Cafe si cu alte surprize.

Soprana ieșeană Cristina Grigoraș a debutat în spectacolul “Rigoletto”. Cum a pregătit acest rol ne va spune chiar tânăra soprană.

Carmen Năstasă, directorul Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” din Piatra Neamț, ne prezintă proiectele din perioada următoare ale instituției în direct pe TVR 3 și TVR Iași.

15:00 Sport maxim

*Studioul teritorial Craiova

* Emisiunea « SPORT MAXIM » îşi propune să dezvăluie telespectatorilor performanţele sportive din regiunea Olteniei, şi totodată pe cei care, unii ştiuţi, alţii neştiuţi, au contribuit ca partea aceasta de ţară să fie una dintre cele mai bogate în rezultate de excepţie, pe plan regional, naţional şi internaţional. Nu întâmplător Oltenia a dat de-a lungul anilor performeri de nivel european sau mondial la majoritatea ramurilor sportive, iar Craiova este recunoscută pe plan naţional drept locul în care fotbalul este a doua religie.

Producător , moderator Valentin Pribeanu

Transmisiune în regim de direct

16:00 Calator de meserie

*Studioul teritorial Tg.Mures

*Sanctuarul Libearty, un colț de rai pentru urșii bruni maltratați

Producător Simona Boanta

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3