loader
Foto

Galerie foto

Regionalia din studioul TVR Iași

Poliţistul anului vine la Regionalia, de la ora 17.00, în direct pe TVR 3 și TVR Iaşi.

 

Maria Florea
IMPACT

Lui Corneliu Petru Ioniţă nu-i place să apară la televizor din cauza emoţiillor, însă nu i-a tremurat mâna niciodată când a dezamorsat cele mai periculoase bombe. Este omul care n-a stat pe gânduri atunci când, în vara anului trecut, un bolnav psihic a ameninţat că aruncă în aer Universitatea. Acum a fost desemnat poliţistului anului în România, iar povestea lui o aflăm la Regionalia.

Tot aici ne facem planuri de vacanţă cu plecare de pe aeroportul din Iaşi, iar apoi cunoaştem pe "tătă lumea din comuna noastră", un scurt metraj semnat Marius Mitrofan. Iar elevii şi studenţii află cum pot participa la Olimpiada ONU.

Nu rataţi, de la ora 17.00, Regionalia de la Iaşi.

Regionalia din studioul TVR Iași

Realizator : Maria Florea

TVR Iași și TVR 3

Miercuri, ora 17.00

18:00 Se întâmplă acum

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

Transmisiune directă

19:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Violoncelistul Adrian Naidin, baritonul Lucian Petrean și scriitorul Dan Mircea Cipariu continuă spectacolul pe scena “Dăruiește Românie!”

Carmen Târnoveanu vă așteaptă sâmbătă, 11 mai, de la ora 13:30, la TVR3, la o ediție inedită a emisiunii „Dăruiește Românie!”, alături de ...

Muzică fără frontiere | VIDEO

Muzică fără frontiere | VIDEO

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Spectacolul vieții a continuat și miercuri, 8 mai,  la "Ziua bună de la Iași". Moderatoare - Laura Lucescu, Raluca Aftene

„Caligula

În 1944, piesa de teatru „Caligula" a fost publicată la Gallimard. Această „tragedie a inteligenței” în patru acte are premiera pe 26 septembrie ...

 

#tvr3