loader
Foto

Renunţă la Liam Neeson, Dany De Vito, Penelope Cruz, Banderas-pentru Ardeal

Este vorba despre românca Georgiana Teers, invitata lui Ioan Ceauşescu la "Vieţi dăruite", care renunţă la magia vedetelor internaţionale pentru farmecul satelor din Ardeal. Marţi, 12 iunie, de la ora 15.00, la TVR 3.

 

Vieţi dăruite

Liam Neeson, Dany De Vito, Penelope Cruz, Antonio Banderas, Jane Seymur, Wesley Snipes - sunt nume aproape legendare, ale unor artişti de cel mai mare calibru pe care nici nu visăm să îi întâlnim vreodată.

Doar că invitata din această săptămână i-a intâlnit şi a lucrat îndeaproape cu cei mai mulţi dintre ei. Este vorba despre bucureşteanca Georgiana Teers, cu ajutorul căreia vom ridica un colţ de cortină spre lumile din cinema, televiziune, fashion, nunţi regale, mari recepţii şi evenimente la cel mai înalt nivel.

Georgiana este hair stylist şi make-up artist şi locuieşte, în prezent, la Londra. Este căsătorită cu un muzician şi editor de imagine renumit în Anglia şi are două fetiţe care vorbesc foarte bine româneşte. Din toamnă, fiice ei cea mare, de 12 ani, se va muta în România, la o şcoală internaţională din Cluj. Deocamdată la internat, până vin şi părinţii în România.

Chiar dacă Georgiana s-a născut la Bucureşti, ea are rădăcini în Bucovina şi într-un sat din judeţul Mureş. Aici, ea a reuşit să răscumpere casa bunicilor, iar soţul său, îndrăgostit de Transilvania, se consideră deja ”un mic fermier din Ardeal”.

CV-ul Georgianei este impresionant. Acum lucrează, cel mai mult, pentru o televiziune americană care îşi trimite foarte des prezentatoarele în Anglia. Aşa s-a întâmplat în 2011, când a insoţit-o peste tot pe Jane Seymur, care a transmis pentru americani nunta regală a Prinţului William cu Kate Middleton. Recent, a repetat experienţa cu alta prezentatoare celebră, la nunta regală a Prinţului Harry cu Meghan. Pentru acest lucru, ea a fost nevoită să-şi întrerupă munca la Cannes şi să se întoarcă la Londra.

 

11:00 Toţi împreună

*Emisiune în limba maghiară *Studioul teritorial Cluj

Producător Feketelaki Tibor

Transmisiune in regim de direct

12:50 Teleshopping-Publicitate

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

 

#tvr3