loader
Foto

Salonul Municipal de Pictură

Cele peste 40 de lucrari pot fi admirate de iubitorii de frumos, în următoarele zile, pe simezele Galeriei Arta din Craiova.

 

Telejurnal Regional TVR Craiova

Tineri la început de drum, dar şi nume consacrate şi-au expus lucrările pe simezele Galeriei Arta din Craiova, în cadrul Salonului Municipal de Pictură.

Artiştii spun că au libertatea de a-şi alege temele, tehnicile, dar şi menirea de a-şi forma publicul, de a-l educa. Printre lucrări se numără opere semnate de Nicolae Predescu, Alfred Rece, Iulian Segărceanu, Aurora Speranța sau Cristian Volcinschi.

1:30 Regatul Sălbatic (R)

*“Regatul Sălbatic” este locul comun, punctul de întâlnire a tuturor celor implicați activ în refacerea potențialului de regenerare a sălbăticiei naturale. Mai puțin confort pentru noi, mai mult loc pentru habitate sălbatice.

Producător Mihai Enea

(Reluare)

2:00 Vine Cluju’ pe la noi (R)

*Studioul teritorial Cluj

*Muzică, voie bună, dedicații

Totul interactiv: pe parcursul emisiunii, Sergiu-Vitalian Vaida va fi în legătură permanentă cu telespectatorii, oferindu-le posibilitatea de a trimite mesaje celor dragi. Doritorii vor putea dialoga cu moderatorul nu doar telefonic, ci si scriindu-i pe Facebook sau chiar în sistem video, folosind platformele Skype sau Zoom. De câte ori va fi posibil, respectând afirmatia din generic, emisiunea va fi prezentă în comunităti rurale si urbane, ducând televiziunea la ele acasă, construindu-se acolo,în mijlocul lor, cu oamenii locului, gând lângă gând si față către față. ln studio, un invitat special (artist, scriitor, teolog, medic, om de stiintă s.a.) va complini efortul realizatorilor ca emisiunea ,,Vine Cluju' pe la noi" să fie o fereastră deschisă spre seninul din oameni si spre duminica din sufletul lor.

Prezentator şi realizator Sergiu Vitalian Vaida

Producător Radu Puşcaş

(Reluare)
 

"Dăruiește Românie!", sâmbătă, la TVR 3

publicat: sâmbătă, 18 mai 2024

Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii "Dăruiește Românie!" v-a așteptat sâmbătă, 18 mai, de la ora 13:30, la TVR 3.

Corina şi Andrei Giurgiu, invitați la

O nouă ediție "familiON" este difuzată sâmbăta, 18 mai, de la ora 11:00 pe TVR 3 și de la ora 17:00 pe TVR Iași.

Ion Haiduc deschide noul sezon al emisiunii “Din Arhiva TVR”

Expresiv, carismatic și cu tolba plină de povești ca un haiduc adevărat ce este, actorul Ion Haiduc deschide seria emisiunilor “Din Arhiva TVR”, ...

 

#tvr3