loader
Foto

Sărbătoarea „Crainei Bănăţene” de la Petnic- Caraş Severin

Caravana TVR Timişoara a poposit la Petnic, unde anul acesta cărăşenii de la poarta Almăjului au aniversat 25 de ani de la înfiinţarea Fundaţiei Culturale „Craina Bănăţană” de către prof. Pavel Ciobanu.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

În această primăvară la invitaţia cunoscutului instrumentist Ioniţă Ienea, fiu al Petnicului, am participat la sărbătoarea Crainei şi vă invităm să cunoaşteţi si dumneavoastră oamenii şi obiceiurile acestor locuri din Banat.

Sărbătoarea s-a desfăşurat pe mai multe paliere: simpozion cu tematică cultural – ştiinţifică, spectacol focloric susţinut de ansamblul Timişul alături de indrăgiţi interpreţi dar şi Balul Primăverii, unde prezenţa la joc in costum popular este obligatorie.

Emisiunea "Caravana TVR3" este difuzată simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, duminică 10.04.2016 de la ora 17.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

9:00 Ziua Bună de la Iaşi

*Studioul teritorial Iaşi(simultan TVR Iasi)

*Unim românii peste Prut

Moderatori :Raluca Aftene & Laura Lucescu

Producător Vasile Arhire

Transmisiune directă

9:55 Teleshopping-Publicitate

 
Porți deschise către performanță | VIDEO

La Universitatea tehnică din Iași începe o nouă etapă a programului european ”Ingenium”. Invitat în ediția din 16 mai, la "Ziua bună de la Iași" ...

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Arte şi sport la

Arte şi sport la "Ziua bună de la Iași" | VIDEO

publicat: miercuri, 15 mai 2024

În câteva ore începe Romanian Creative Week, evenimentul care adună la un loc cel mai mare număr de industrii creative, la nivelul Europei. ...

 

#tvr3