loader
Foto

Sărbătorim Dragobetele la „Bună dimineaţa, Moldova!”

Luni, 24 februarie, Steliana Orăşanu şi Andrei Giurgia vă aşteaptă cu surprize muzicale şi cadouri pentru începutul de săptămână.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

„Cenaclul Moldavia” revine pe scena Casei de Cultură a Studenţilor (CCS) Iaşi. După o pauză de câţiva ani, spectacolul este reluat pentru a promova tinerii artişti ieşeni. Printre invitaţii speciali se numără trupa Roşu şi Negru Iaşi. Adrian Căliman, director al CCS Iaşi, ne va spune mai multe detalii despre eveniment.

Dacă iubeşti arta şi cultura eşti persoana potrivită pentru a deveni voluntar la Ateneul Tătăraşi. Elevii şi studenţii ieşeni sunt invitaţi să se implice în activităţile desfăşurate în următoarea perioadă. Cu mai multe informaţii despre acest proiect vine Irina Enea, PR colaborator al Ateneului Tătăraşi.

Prietenul studioului TVR Iaşi, Adi Beznă ne aduce cadouri muzicale. Începem săptămâna cu zâmbetul pe buze şi sărbătorim ziua de Dragobete la „Bună dimineaţa, Moldova!”, de la ora 8:00.

13:30 Dăruieşte Românie!

* Carmen Târnoveanu vă provoacă să dăruiți Românie, în fiecare sâmbătă, de la ora 13.30, la TVR 3.

Parada tuturor artiștilor români se vede acum la TVR 3, în emisiunea Dăruiește Românie! în care vom promova oamenii talentați ai României, de peste tot din țară și din străinătate.

Regizor tv Manuela Apostol

Moderator, producător Carmen Târnoveanu

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3