loader
Foto

Schimbări de primăvară la „Regional Café”

Joi, de la ora 8:00, Steliana Orăşanu vă propune o nouă întâlnire matinală în capitala Moldovei.

 

Steliana Orăşanu
Gabriel Rotaru
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Un grup de studenţi din Iaşi a lansat proiectul „Micro Gear”, o alternativă la învăţământul formal. Tinerii pregătesc cursuri gratuite pentru elevii claselor VII-XI pasionaţi de domeniul IT şi ştiinţă. Andrei Apostol, Dorin Chiriac şi Sergiu Chiuchiu sunt trei dintre iniţiatorii proiectului. Ei ne explică pe larg conceptul proiectului.

Soarele cald al primăverii aduce schimbări în viaţa noastră. În această perioadă, femeile, dar şi domnii simt nevoia de o îmbunătăţire a imaginii personale. De aceea, lect. univ. dr. Liliana Ţuroiu, de la Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti, ne prezintă noile tendinţe vestimentare şi de hair styling.

 

„Regional Café”, de la ora 8.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi.

Realizator: Gabriel Rotaru

Prezintă: Steliana Orăşanu

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

2:00 Tableta de sănătate

*Studioul teritorial Cluj

*Emisiune dedicată informaţiei şi educaţiei unui spectru larg de telespectatori având în vedere însăşi sintagma ce dă titlul. Subiectul fiecărei emisiuni este astfel conceput încât să satisfacă, pe cât posibil, toate gusturile în materie de informaţie medicală şi, în acelaşi timp, să transmită ”în direct” un mesaj puternic privind stilul de viaţă sănătos prin dietă, exerciţiu fizic, echilibru mental şi spiritual. În fapt, este vorba despre o scurtă incursiune în secretele unei afecţiuni, desecretizate cu ajutorul unui invitat de marcă.

Prezintă Corina Ionuţ

Producător Adriana Vitan

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Înscrierea copilului la creşă poate deveni un stres pentru părinţi | VIDEO

Care este calendarul pentru înscrierea copilului la creşă şi ce documente sunt necesare, am aflat la "Ziua bună de la Iași", ediția din 14 mai, ...

Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...

 

#tvr3