loader
Foto

Spectacol aniversar Radio Timişoara la 60 de ani!

Emisiunea “Cântec şi Poveste” a studioului TVR Timişoara s-a alăturat sărbătorii colegilor de la Radio Timişoara, care în această săptămână aniversează 60 de ani de la prima emisiune pe unde herţiene.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Momente deosebite din cadrul spectacolului “Radio Timişoara - 60 de ani” desfăşurat în sala Capitol a Filarmonicii Banatul, urmăriţi în această ediţie a emisiunii.

Acompaniaţi de orchestra Ansamblului Profesionist Banatul a Centrului de Cultura şi Artă al judeţului Timiş şi prezentaţi de Daniela Băcilă, pe scenă au evoluat interpreţii din partea de vest a ţării , pe generaţii: din Caraş Severin – Iasmina Iova, Maria Didraga şi Petrică Miulescu Irimică, din Arad – grupul vocal “Sânzienele” , Cornelia Căprariu Roman şi taragotistul Petrică Paşca.

Bihorul a venit cu Antonela Ferche Buţiu, Florica Zaha şi violonistul Liviu Buţiu, din ţinutul Hunedoarei - Lorena Pascu, Cristian Fodor şi Ovidiu Olari iar cântecele timişene au fost dăruite de Georgiana Necşa, Liliana Laichici şi fraţii Radu şi Ilie Vincu.

Gânduri alese la ceas aniversar au fost aduse şi de către primarul Timişoarei – Nicolae Robu şi Titus Bojin – presedintele Consiliului Judeţean Timiş.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 7.05.2015 de la ora 20.00 iar pe TVR Timișoara duminică 10.05.2015 de la ora 19.00.

19:00 Ia’şi descopera

* Studioul teritorial Iaşi

* Ce-ai mai citit?-Alexandru Călinsecu

Producător Oana Lazăr

19:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi au celebrat peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

 

#tvr3