loader
Foto

"Tableta de Sănătate": Antibioticele, un pericol!

Din cauza tratamentelor constante cu antibiotice bacteriile devin mai rezistente, iar bolile cu simptomatologii din ce în ce mai grave.

 

Iren Alexoi
Veronica Mihoc
Tableta de sănătate

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

România se află pe primul loc la consumul de antibiotice din UE. Din cauza tratamentelor constante cu antibiotice bacteriile devin mai rezistente, iar bolile cu simptomatologii din ce în ce mai grave.

Prof. dr. Constantin Ilie, medic pediatru ne explică când antibioticele pot deveni o armă împotriva noastră şi nu un aliat în lupta cu bolile.

Radiografia dentară este subiectul pe care dr. Dana Zaharie, medic ortodont - stomatolog îl abordează în acestă ediţie. Care este vârsta pentru prima radiografie dentară? Ce probleme putem determina printr-o radiografie? Care sunt ultimele noutăţi în domeniu? Răspunsuri pe înţelesul tuturor aflaţi la rubrica de reportaj la "Tableta de sănătate".

Sezonul rece vine de cele mai multe ori şi cu surprize neplăcute – răcelile. Pentru a putea evita consumul excesiv de medicamente puteţi apela la medicina complementară.

Vine în sprijinul vostru Alina Niţă, specialist în terapii complementare pentru a ne învăţa cum să ne apărăm organismul în faţa răcelilor. Aromaterapia, reflexoterapia dar şi presopunctura pot fi soluţii imediate înainte ca boala să ne lovească din plin.

Mai multe aflaţi urmărind "Tableta de sănătate"!

Emisiunea "Tableta de Sănătate" se difuzează vineri 22.01.2016 la ora 16.00 pe TVR3 (cu reluare sâmbătă 23.01.2016 la ora 3.30 și luni 25.01.2016 la ora 10.30) iar pe TVR Timișoara sâmbătă 23.01.2016 ora 19.00 (cu reluare duminică 24.01.2016 de la ora 10.00). Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


7:00 Spirit şi credinţă

*Studioul teritorial Craiova

* Sfânta sărbătoare a Paștelui
Vă propunem în această ediție specială, dedicată sfintelor sărbători pascale, să vorbim despre credință, bucurie, ca daruri pe care mântuitorul Iisus Hristos ni le-a dat, despre marea taină a vieții noastre creștine, Învierea Mântuitorului, ca trecere de la un stadiu de viață la altul. Astfel, Fiul lui Dumnezeu, cel care intră în viața noastră ca o salvare pentru omenire, este alături de fiecare dintre noi. Primim binecuvântarea și cuvintele pline de har din partea ÎPS Irineu, Arhiepiscop al Craiovei și Mitropolit al Olteniei.

Moderator preot Marius Reșceanu

Producător Simona Carauleanu

7:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: sâmbătă, 04 mai 2024

Carmen Târnoveanu v-a așteptat alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Pe „Drumul lui Leșe

Emisiunea „Drumul lui Leșe" a adus sâmbătă, 4 mai, pe TVR 3 de la ora 21.00, o nouă ediție în care Grigore Leşe a susținut un dialog de împăcare ...

 

#tvr3