loader
Foto

"Tableta de Sănătate": tiroida, modificarea buzelor și boala Alzheimer

Această ediție a emisiunii "Tableta de Sănătate" are ca subiecte alimentația în cazul dereglărilor tiroidei, tehnicile noi de modificare a buzelor. Interviul emisiunii aduce în atenție boala Alzheimer.

 

Iren Alexoi
Veronica Mihoc
Tableta de sănătate

Aproape 5% din persoanele cu probleme de greutate prezintă o dereglare a hormonilor tiroidieni, estimează specialiştii.

Totuși, tiroida favorizează acumularea a cel mult 5 kilograme, deci nu poate fi învinuită pentru problemele de obezitate. La rubrica de nutriție, dr Iren Alexoi vine cu detalii în sprijinul dumneavoastră.

Vorbim apoi, despre o tehnică nouă în chirurgia estetică ce permite obținerea voluptății dorite a buzelor, doar printr-o singură puncție. Cum? Aflați la "Tableta de Sănătate"!

La rubrica de interviu, aflăm împreună cu dr. Daniela Reisz despre ale bătrâneții probleme, boala Alzheimer. Poate fi tratată această boală, ușurând astfel traumele pe care le trăiesc pacienții și familiile acestora?

Emisiunea "Tableta de Sănătate" se difuzează în premieră pe TVR3 joi 27.02.2014 la ora 21.30 (cu reluare vineri 28.02.2014 la ora 11.00) iar pe TVR Timișoara sâmbătă 1.03.2014 la ora 19.30 (cu reluare duminică 2.03.2014 la ora 10.30).


 

 

16:00 Forum economic

*Studioul teritorial Tg.Mureş

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

*Provocările antreprenorilor, invitat Cosmin Pop, antreprenor

Producător Andrada Gorog

16:55 Teleshopping-Publicitate

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3